Om oss

Välkomna till Lunnahöjagården.

Vi har kört runt i stora delar av Europa och bott på många olika ställen och nu tänkte vi erbjuda bra boende till bra pris åt våra gäster.

Här kan ni bo en natt eller flera billigt och bra och få er reskassa att räcka till mer upplevelser. Ni kan även hyra hela anläggningen för en träff, kick-off, läger eller som festlokal. I dagsläget finns det 20 dubbelrum och ett fyrbädds familjerum, två sällskapsrum, en stor matsal för ca 60-70 personer, ett mindre kök för självhushåll och ett större kök i anslutning till matsal/festlokal. Ytterligare ett familjerum med fyra bäddar är planerat och vi räknar med att det ska vara klart till turistsäsongen startar. För större sällskap kan catering ordnas, om ni inte själva vill fixa maten.

Vi erbjuder övernattning i dubbelrum med vandrarhemstandard, frukost och städning ingår inte. En mindre camping finns för friluftsmänniskor som gillar naturen. Paviljongerna med rummen heter Eken och Björken. Eken innehåller 9 dubbelrum, välutrustat kök för självhushåll, ett sällskapsrum och ett gemensamt badrum för damer och ett för herrar. I badrummen finns det toaletter och dusch. I Björken finns det 11 dubbelrum, dam- respektive herr WC med gemensamma toaletter och dusch precis som i Eken.

På den lilla campingen finns det möjlighet att ha elplats om så önskas, vi har ca 10-15 platser varav 6 st med el. Fräscha toaletter och dusch samt ett litet pentry för camparna finns i huvudbyggnaden.

Skåneleden går alldeles inpå knuten så man kan t.ex. vandra, bada i Finjasjön, fiska, besöka Hovdala slott, Skånes djurpark m.m. eller bara njuta av lugnet i skogen.

Vi kommer att bli bokningsbara via nätet och på alla Skånes turistbyråer. Har ni frågor så hör av er, välkomna hit.

Annika o Kent