Om oss

Välkomna till Lunnahöjagården!

Den 1 september 2020 fick Lunnahöjagården nya ägare. Martin och Frida med familj driver verksamheten vidare. Under vintern och våren kommer gården att moderniseras. Det kommer fortfarande att vara möjligt att övernatta eller hyra delar eller hela gården. Kontakta oss på info@lunnahojagarden.se för förfrågningar och bokning!

På Lunnahöjagården kan ni bo en natt eller flera billigt och bra och få er reskassa att räcka till mer upplevelser. Vi erbjuder övernattning i enkelrum och dubbelrum med vandrarhemstandard. Lakan och handdukar ingår alltid. Enkel men rejäl frukost kan köpas till vid förbokning.

Ni kan även hyra hela anläggningen för en träff, kick-off, läger eller som festlokal. I dagsläget finns det 20 dubbelrum och ett fyrbädds familjerum, alla med delat badrum. Det finns ett sällskapsrum och ett mindre kök för självhushåll. I huvudbyggnade finns matsal/festlokal och ett större kök.

På den lilla campingen finns det möjlighet att hyra ställplats. Det finns plats för 10-15 vagnar, varav 6 platser har el. Campare har tillgång till toaletter och dusch samt ett litet kök.

Skåneleden går alldeles inpå knuten och några kilometer härifrån ligger till exempel vackra Hovdala slott och vandringsområde.

Martin & Frida