Hej!


Vi är nya ägare till Lunnahöjagården. Under 2020/2021 kommer vi att renovera gården. Under vinter och vår håller vi därför stängt, med sikte på nyöppning i liten skala under sommaren 2021.

Vill du följa renoveringen kan du göra det på Instagram: @hjalp_vi_kopte_ett_hotell Under renoveringstiden når du oss lättast på info@lunnahojagarden.se eller telefon 0736-278397.

Väl mött!


Hälsar Frida & Martin Wainult med familj


Om Lunnahöjagården
Här finner ni ett enkelt men trevligt boende till humana priser i en härlig skogsmiljö som inbjuder till såväl avkoppling som aktivitet.

Från oss är det nära till Hovdala slott och vandringsområde och Skåneldeden passerar bara några hundra meter bort. En kort bilresa till Skånes djurpark, Tykarpsgrottan, Multilevel Zipline och många andra intressanta utflyktsmål.

Hos oss kan man stanna till en natt på resan, tillbringa en avkopplande weekend eller njuta av naturen och lugnet i en vecka eller två.

Som gäst på Lunnahöjagården har ni tillgång till väl utrustat kök för självhushåll med kyl och spis, mikrovågsugn, kaffekokare m.m. I den ena av längorna finner du även ett sällskapsrum för regniga dagar.

På området har vi även en mindre gräsplan med ställplatser varav sex med el.

Toaletter och duschar för husbilsgäster finns i receptionsbyggnaden.